Διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών πλήρους ωραρίου με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα για το σχολικό έτος 2015 – 2016 – Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Ενημερώθηκε στις 04.04.2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ                                 ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΩΤΗΡΟΣ ΔΙΟΣ 17,  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Τ.Κ. 18535

Τηλ.: 210-4170055, 210-4175291                         Fax: 210-4175211

email: mail@lyk-peir-ionid.att.sch.gr

Πειραιάς:  7/9/2015

 

Αρ. Πρωτ.: 759

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του ν. 3966/2011 (Φ.Ε.Κ. 118 Α΄), όπως ισχύει, ιδίως δε των άρθρων 41 και 48, το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο πλαίσιο της διαδικασίας πρόσληψης αναπληρωτών πλήρους ωραρίου με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα για το σχολικό έτος 2015 – 2016 καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς που έχουν επιτύχει τη βαθμολογική βάση στον τελευταίο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. να υποβάλουν αίτηση προς το ΕΠ.Ε.Σ. του Σχολείου από Τρίτη, 08/09/2015 έως και Παρασκευή, 11/09/2015, επισυνάπτοντας απαραιτήτως και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

(i) τίτλους σπουδών (διδακτορικά, μεταπτυχιακά, πιστοποιητικά επιμόρφωσης/μετεκπαίδευσης κ.λ.π.)

(ii) πιστοποιητικά απόδειξης γλωσσομάθειας

(iii) πιστοποιητικά χρήσης και αξιοποίησης των ΤΠΕ Α΄ και Β΄ επιπέδου

(iv) βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας/προϋπηρεσίας .

Οι κλάδοι/ειδικότητες του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ για τους οποίους καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί αυξημένων ακαδημαϊκών προσόντων, είναι οι ακόλουθοι:

ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΟ
ΠΕ02 / ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 1/(18ω)
ΠΕ03 / ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 1/(16ω)

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας κατ’ ανώτατο όριο για πέντε θέσεις σε Πρότυπα ή Πειραματικά Σχολεία, που έχουν εκδώσει σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από το σχετικό φάκελο δικαιολογητικών, θα υποβληθεί στη σχολική μονάδα μας, είτε ηλεκτρονικά (στο email του σχολείου), είτε μέσω ταχυδρομείου (στη διεύθυνση του σχολείου) είτε κατ’ ιδίαν, μόνο εφόσον αυτή αποτελεί την πρώτη προτίμηση του ενδιαφερομένου. Εφόσον ο υποψήφιος επιθυμεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την κάλυψη θέσης του ίδιου κλάδου/ειδικότητας και σε άλλο Πρότυπο ή Πειραματικό σχολείο-που έχει εκδώσει σχετική πρόσκληση -είναι απαραίτητη και η συμπλήρωση του παρακάτω πίνακα στην ίδια αίτηση:

 

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
2η  
3η  
4η  
5η  

 

Ο συνολικός πίνακας κατάταξης που θα καταρτισθεί από τη Δ.Ε.Π.Π.Σ. θα αναρτηθεί σε κάθε σχολική μονάδα και στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ.. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί δύνανται να υποβάλουν ένσταση κατά του ως άνω πίνακα κατάταξης εντός προθεσμίας δύο εργασίμων ημερών από την ανάρτησή του. Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στο Ε.Π.Ε.Σ. της σχολικής μονάδας πρώτης προτίμησης, στο οποίο υποβλήθηκε και η αίτηση. Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα καταρτισθεί ο τελικός πίνακας κατάταξης, ο οποίος επίσης θα αναρτηθεί σε κάθε σχολική μονάδα και στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ..

 

 

Για το ΕΠ.Ε.Σ. του

Πρ. ΓΕ.Λ. Ιωνιδείου Σχ. Πειραιά

 

Ο Πρόεδρος

Γρ. Χονδροκούκης

Share this Post