2ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΑΘΗΝΑΣ – Απονομή βραβείων και επαίνων της Α΄ φάσης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων.

Η εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων στους μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και Σχολεία της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων, για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στη 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2015, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/1/2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Αθήνας, στο Μεταξουργείο.

Στην τελετή ήταν προσκεκλημένοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, οι καθηγητές που τους προετοίμασαν και οι διευθυντές των σχολείων αυτών. Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο Διευθυντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης κ. Λεωνίδας Μάντζος απένειμε το βραβείο για την 1η θέση του Τοπικού Διαγωνισμού EUSO του ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων στις μαθήτριες μας Άγγλου Ισιδώρα, Αυγερινού Σοφία, Ξυνού Λίνα και Παπαζώτου Δήμητρα. Βραβεία απονεμήθηκαν τόσο στο σχολείο, το οποίο παρέλαβε η διευθύντρια κ. Νέζη Μαρία, όσο και στους εκπαιδευτικούς που προετοίμασαν τους μαθητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι σχολικοί σύμβουλοι ΠΕ04 Κ. Καφετζόπουλος, Ε. Κρητικού και Ν. Μπισκετζής της Α΄Δ.Δ.Ε Αθήνας καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και της Ένωσης Βιοεπιστημόνων.

Ο Σύλλογος των διδασκόντων συγχαίρει τις μαθήτριες και τους εύχεται κάθε επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Ο Αναπλ. Διευθυντής

Αλέξανδρος Καραφωτιάς

Share this Post