3o ΠΠΔΣ Ευόσμου:ΒΡΑΒΕΙΟ

Ενημερώθηκε στις 04.04.2018

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Ακρόπολης στην Αθήνα έλαβε χώρα η Τελετή Βράβευσης των μαθητών-τριών που συμμετείχαν στον 1ο Μαθητικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ε.ΚΕ.ΔΙ.Σ.Υ. (Εθνικό Κέντρο Διάσωσης Σχολικού Υλικού) με θέμα «Αναμνήσεις από τα παλιά σχολικά χρόνια». Το σχολείο μας συμμετείχε με τη μαθητική ταινία μικρού μήκους «Σχολικά χρόνια: Σήμερα και τότε» που δημιούργησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά οι μαθητές-τριες της Γ’ τάξης με την υποστήριξη των δασκάλων της τάξης κ. Μιχαήλ Αλέξ  ανδρου και κ. Κουκλατζίδου Μαρίας και τη συνδρομή άλλων εκπαιδευτικών του σχολείου.
Σε μια όμορφη τελετή, όπου έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων, φορείς του Πανεπιστημίου, Εκκλησιαστικές, Εκπαιδευτικές Αρχές και στελέχη της Εκπαίδευσης, η ταινία έλαβε το «Βραβείο Εξαίρετης Δημιουργίας». Ευχαριστούμε θερμά το Ε.ΚΕ.ΔΙ.Σ.Υ. για την ευκαιρία που έδωσε στους-στις μαθητές μας να πραγματοποιήσουν σχεδόν 50 συνεντεύξεις από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους κάνοντας ισάριθμα «ταξίδια» στο χθες και να βιώσουν εμπειρίες που τους έκαναν να εκτιμήσουν το σήμερα και να φανταστούν με ελπίδα το αυριο.

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την δημιουργία των παιδιών στην ιστοσελίδα της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ε.ΚΕ.ΔΙ.Σ.Υ.: http://www.ekedisy.gr/vravefthenta-scholia-1ou-mathitikou-diagonismou-ekedisi/ και http://www.ekedisy.gr/teleti-vravefsis-1ou-mathitikou-diagonismou-2/

ekedisy

Share this Post