3ο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Ευόσμου: Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για έργο eTwinning

Ενημερώθηκε στις 04.04.2018

Το σχολείο μας βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας (31/10/2014) για το eTwinning έργο: “What is growing there? Flower seeds are being mailed throughout Europe” που υλοποίησαν 12 παιδιά της Ε2 και Ε3 τάξης μαζί με τους εκπαιδευτικούς Ζιώγα Χρυσούλα, Κυριατζάκου Κωνσταντίνα και Τσίντζα Δημήτρη κατά το σχολικό έτος 2013-2014.
Το “What is growing there? flower seeds are being mailed throughout Europe” ήταν ένα πρόγραμμα eTwinning που πραγματοποιήθηκε από σχολεία από την Ισπανία, την Πολωνία και το δικό μας. Το κάθε σχολείο ταχυδρόμησε στα υπόλοιπα του προγράμματος σπόρους ή βολβούς λουλουδιών ή άλλων φυτών, τους οποίους η κάθε τάξη έσπειρε ΧΩΡΙΣ να γνωρίζει το είδος των λουλουδιών ή φυτών που εστάλησαν.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού του σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, παρακολούθησαν την εξέλιξη των φυτών φροντίζοντάς τα και μαθαίνοντας γι’ αυτά (προσπαθώντας να μαντέψουν το είδος του φυτού) ενώ παράλληλα γνωρίστηκαν με τα παιδιά από τα άλλα σχολεία αλλά και με στοιχεία του πολιτισμού των χωρών τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο twinspace του έργου, στη διεύθυνση: http://new-twinspace.etwinning.net/web/p100104

Share this Post