2ο Π.Π. Γυμνάσιο Αθήνας: Ημερίδα CLIL

Ενημερώθηκε στις 04.04.2018

Ημερίδα με θέμα: “Developing Learning Communities through CLIL- Content and Language Integrated Learning” («Αναπτύσσοντας Κοινότητες Μάθησης μέσω της Ολοκληρωμένης Εκμάθησης Περιεχομένου και Γλώσσας»)

 

Ανακοινώνεται ότι το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο του 2ου Προτύπου Πειραματικού Γυμνασίου Αθήνας και το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο των Ραλλείων Προτύπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πειραιά, σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας και Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: “Developing Learning Communities through CLIL- Content and Language Integrated Learning” («Αναπτύσσοντας Κοινότητες Μάθησης μέσω της Ολοκληρωμένης Εκμάθησης Περιεχομένου και Γλώσσας»).

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 (09:30-15:00) στο 2ο Π.Π. Γυμνάσιο Αθήνας (Τ. Φιλήμονος & Τσόχα 35, 11521, Αθήνα, τηλέφωνο: 2106426584), υπό την αιγίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πειραματικών Σχολείων ( Δ.Ε.Π.Π.Σ).

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης


Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Σας επισυνάπτω το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας με τις αίθουσες που αντιστοιχούν στα εργαστήρια. Θυμίζουμε ότι καλό είναι να έχετε σε USB stick με την παρουσίασή σας για να μην στηριζόμαστε αποκλειστικά στο internet. Θα σας κοινοποιηθεί σύντομα η πλατφόρμα συμμετοχών και θα μπορέσετε να δείτε τον αριθμό των συμμετεχόντων στο κάθε εργαστήριο για τυχόν φωτοτυπίες ή φύλλα εργασίας που θέλετε να φέρετε.

 Ευχαριστούμε και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

 Με εκτίμηση

Ι. Κυνηγού 


 

Για τη δήλωση των εργαστηρίων επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/1jZtKYk_KX-O8tKDXjN03aGyaOgkmPbGu_8gv2PhId1Y/viewform

 

Share this Post