1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

Ενημερώθηκε στις 04.04.2018

Διάκριση (3ο βραβείο στην κατηγορία ΑΦΙΣΑΣ) στον 2ο Διευρωπαϊκό – Διεθνικό Διαγωνισμό Πολυμέσων για μαθητές και σπουδαστές “Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια”

Oι μαθητές της Γ΄ Τάξης του 1ου ΠΠΣ Ιωαννίνων, στα πλαίσια του προγράμματος e-twinning “LE.T.S. W.A.L.K. (LEarn Traffic Signs / Walk Around Like Kids)”, συμμετείχαν με 5 αφίσες στον 2ο Διευρωπαϊκό – Διεθνικό Διαγωνισμό Πολυμέσων για μαθητές και σπουδαστές “Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια” (http://www.polentaspark.gr/), που διοργάνωσε ο “Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης – Ο Άγιος Χριστόφορος”.

Οι μαθητές συζήτησαν για την οδική ασφάλεια, τα τροχαία ατυχήματα και με αφόρμηση τις παρουσιάσεις που έλαβαν χώρα στην Τάξη, έγραψαν συνθήματα και ζωγράφισαν αφίσες με τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Το έργο της μιας εκ των 5 ομάδων με τίτλο «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ» (http://www.polentaspark.gr/contest/view/3347/) κατέκτησε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό. Τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού στον σχετικό σύνδεσμο http://www.polentaspark.gr/contest/all .

Συνημμένα οι πέντε αφίσες των μαθητών. Η πρώτη πήρε το βραβείο.

p01 p02 p03 p04 p05

 

Share this Post